Bryllup & Corona

Det er utvivlsomt en svær tid for os alle sammen, og vi må først og fremmest følge regeringens nuværende retningslinie for social afstand og minimer forsamlinger til det absolut nødvendige. 

Derfor kan I være fanget midt i bryllupsplanlægningen, med en booket tid hos kirken eller rådhuset, frisøren, selskabslokalet og musikken. Vi føler stor sympati for jer alle, der i disse uger ser jeres drømme udskudt på ubestemt tid, og vi forstår den nervøsitet I må føle, hvis jeres bryllup pt. er planlagt til April, Maj eller Juni. 

Derfor har vi samlet et par enkelte råd, som I kan støtte jer op af. 

Råd fra Herthadalen, Sjælland

Herthadalen har på deres Instagram profil blandt andet givet følgende råd og vejledning: 

Flyt jeres arrangement uden omkostninger

Herthadalen tilbyder deres gæster, at de kan omarrangere begivenheden til senere på året, og ganske uden omkostninger. Sådan en service støtter Something Blue selvfølgelig op omkring, og vi anbefaler alle at tage kontakt til jeres selskabslokale. De vil helt sikkert forsøge at finde en god løsning sammen med jer. 

Hvis brylluppet er til sommer, så afvent situationen lidt endnu

Det er altid en god ide at overkommunikere med jeres gæster, når det kommer til jeres overvejelser. Hvis jeres bryllup ligger i Maj, må I selvfølgelig afvente situationen nærmere. Men I kan med fordel give jeres gæster besked om dette allerede nu. Herthadalen giver et lille eksempel på en tekst I kan skrive til jeres gæster: "Vi følger den nuværende situation nøje, og skulle vi være nødt til at udskyde vores store fest, så giver vi jer selvfølgelig besked snarest muligt."

Hvis I vælger at flytte jeres store dag

Hvis I bliver nødsaget til at flytte jeres store dag til senere på året, så giv jeres gæster besked så hurtigt som muligt. Det er naturligvis rigtig ærgerligt, men lad jeres gæster vide, at I har fuld forståelse for, hvis de ikke kan deltage på den nye dato. Giv dem hurtigst muligt en ny S.U. så I kan starte den nye planlægning. 

Hvis I bliver nødt til at aflyse i denne omgang

Det kan også være I kommer i den situation, at festen bliver aflyst uden en ny dato kan komme på plads. Igen er det vigtigt at lade jeres gæster vide dette så hurtigt som muligt. Men husk at vi kommer igennem denne hårde tid sammen, og på den anden side er der et endnu større behov for samvær, fest, smil og fornyet latter. 

 

 

 

 

Info fra Havnens Gourmet, Fyn

Ved henvendelser til Havnens Gourmet på Fyn får man pt. følgende besked tilbage:

"Hvis det er grundet Coronavirus du/I skriver, er vi helt opmærksomme på det. Vedr. selskaber skal I blot afvente, vi gør intet overilet, så vær ikke nervøse for jeres selskaber, vi flytter dem til senere i samråd med jer."

Giv jeres gæster besked

I må altså forvente at bryllupper i den nærmeste fremtid flyttes til et senere tidspunkt på året. Husk at give jeres bryllupsgæster besked om dette. Også selvom I endnu ikke kender den nye dato. Så kan I blot informere dem om, at I pt. arbejder på en løsning, og vender tilbage hurtigst muligt. 

Gratis guide

Ja mange tak, tryk her

Something Blue logo