Bryllupslokationer

Find din favorit blandt 198 lokationer

Bryllupslokationer

Find din favorit blandt 198 lokationer

Havnens Gourmet

Fyn - 5240 Odense NØ
10 - 240 PERSONER

Sonnerupgaard Gods

Oest-, Vest- og Sydsjaelland - 4330 Hvalsø
100 PERSONER

Aldershvile Slotspavillon

KBH & Nordsjaelland - 2880 Bagsværd
20 - 150 PERSONER

Allégården

Fyn - 5240 Odense NØ
45 PERSONER

Asminderød Kro

KBH & Nordsjaelland - 3480 Fredensborg
15 - 200 PERSONER

Badehotel Søfryd

KBH & Nordsjaelland - 4040 Jyllinge

Ballebro

Soenderjylland - 6400 Sønderborg

Bandholm Hotel

Oest-, Vest- og Sydsjaelland - 4941 Bandholm
150 PERSONER

Benniksgaard Hotel

Soenderjylland - 6300 Gråsten
135 PERSONER

Bernstorff Slot

KBH & Nordsjaelland - 2820 Gentofte
100 PERSONER

Boltinggaard Gods

Fyn - 5750 Ringe
300 PERSONER

Bramslev Gaard

Nordjylland - 9500 Hobro
200 PERSONER

Hos Someting Blue har vi kun én mission - nemlig at give jer det bedste overblik over Danmarks smukkeste, dejligste og festligste bryllupslokationer. Vi mener at en bryllupslokation er meget mere end et selskabslokalet.

En bryllupslokation består af 3 elementer: Selskabslokalet, udearealer og værterne.

Selskabslokalet: En bryllupslokation handler både om lokalernes atmosfære, miljø, indeklima, lysindfald, lyden i rummet, nærheden til gæsterne som skabes ved bordopstillingen, duften og mavefornemmelsen.

Udearealer: Lokalet er ikke alt - det handler også om de omkringliggende udearealer, som giver et visuelle udtryk, når I kigger ud igennem vinduerne fra selskabslokalet. Alt afhængig af, om I kigger ud på rå industribygninger i København, Odense eller Århus, eller ud på græs, grønne skove, sø eller hav-kig så er det med til at skabe en ganske unik oplevelse på jeres store bryllupsdag.

Værterne: Uanset hvor I ender med at holde jeres bryllup, så sørg for at I har en god kommunikation, tillid til og god mavefornemmelse med værterne på steder. Det er i sidste ende dem, som skal hjælpe jer på dagen eller i dagene op til brylluppet. Hvis I er sikre på, at de har jeres ryg, når (ikke hvis) noget går galt, så kan I slappe meget mere af på selve dagen. For en til er sikkert, uanset, hvor meget I forbereder jer, så kan I ikke forberede jer på det uforudsigelige - et vandrør der springer, et toilet, der går i stykker - og her får I en kæmpe hjælp, hvis værterne kan deres kram og vil gøre alt for at støtte jer på jeres bryllupsdag.

Som værtspar kan I ikke gøre andet end at lave en dejlig ramme omkring jeres bryllup. Og I har valgt at invitere en masse dejlige mennesker som I holder af, og som holder af jer ind i denne ramme. Og så er det op til gæsterne at lade sig rive med, og gøre denne dag uforglemmelig. Rammerne sætter stemningen, og gør denne dag helt speciel, men i sidste ende er det de mennesker I er sammen med på dagen og ikke mindst hinanden som er det allervigtigste!

Vi håber I finder lige den bryllupslokation, som I har drømt om, her på something-blue.dk.

Gratis guide

Ja mange tak, tryk her

Something Blue logo