Bryllupslokationer

Find din favorit blandt 73 lokationer

Bryllupslokationer

Find din favorit blandt 73 lokationer

Sonnerupgaard Gods

Oest-, Vest- og Sydsjaelland - 4330 Hvalsø
100 PERSONER

Aldershvile Slotspavillon

KBH & Nordsjaelland - 2880 Bagsværd
20 - 150 PERSONER

Bandholm Hotel

Oest-, Vest- og Sydsjaelland - 4941 Bandholm
150 PERSONER

Bernstorff Slot

KBH & Nordsjaelland - 2820 Gentofte
100 PERSONER

Bromølle Kro

Oest-, Vest- og Sydsjaelland - 4450 Jyderup
200 PERSONER

Brøndsalen

KBH & Nordsjaelland - 2000 Frederiksberg
80 - 200 PERSONER

Bybjerggaard

KBH & Nordsjaelland - 3600 Frederikssund
80 PERSONER

Bygningskulturens Hus

KBH & Nordsjaelland - 1300 København K

Charlottehaven

KBH & Nordsjaelland - 2100 København Ø
30 - 200 PERSONER

Charlottenlund Slot

KBH & Nordsjaelland - 2920 Charlottenlund
35 - 70 PERSONER

Christinelund

Oest-, Vest- og Sydsjaelland - 4720 Præstø
60 PERSONER

Dalby Hotel

Oest-, Vest- og Sydsjaelland - 4690 Haslev
70 PERSONER

Hos Someting Blue har vi kun én mission - nemlig at give jer det bedste overblik over Danmarks smukkeste, dejligste og festligste bryllupslokationer. Vi mener at en bryllupslokation er meget mere end et selskabslokalet.

En bryllupslokation består af 3 elementer: Selskabslokalet, udearealer og værterne.

Selskabslokalet: En bryllupslokation handler både om lokalernes atmosfære, miljø, indeklima, lysindfald, lyden i rummet, nærheden til gæsterne som skabes ved bordopstillingen, duften og mavefornemmelsen.

Udearealer: Lokalet er ikke alt - det handler også om de omkringliggende udearealer, som giver et visuelle udtryk, når I kigger ud igennem vinduerne fra selskabslokalet. Alt afhængig af, om I kigger ud på rå industribygninger i København, Odense eller Århus, eller ud på græs, grønne skove, sø eller hav-kig så er det med til at skabe en ganske unik oplevelse på jeres store bryllupsdag.

Værterne: Uanset hvor I ender med at holde jeres bryllup, så sørg for at I har en god kommunikation, tillid til og god mavefornemmelse med værterne på steder. Det er i sidste ende dem, som skal hjælpe jer på dagen eller i dagene op til brylluppet. Hvis I er sikre på, at de har jeres ryg, når (ikke hvis) noget går galt, så kan I slappe meget mere af på selve dagen. For en til er sikkert, uanset, hvor meget I forbereder jer, så kan I ikke forberede jer på det uforudsigelige - et vandrør der springer, et toilet, der går i stykker - og her får I en kæmpe hjælp, hvis værterne kan deres kram og vil gøre alt for at støtte jer på jeres bryllupsdag.

Som værtspar kan I ikke gøre andet end at lave en dejlig ramme omkring jeres bryllup. Og I har valgt at invitere en masse dejlige mennesker som I holder af, og som holder af jer ind i denne ramme. Og så er det op til gæsterne at lade sig rive med, og gøre denne dag uforglemmelig. Rammerne sætter stemningen, og gør denne dag helt speciel, men i sidste ende er det de mennesker I er sammen med på dagen og ikke mindst hinanden som er det allervigtigste!

Vi håber I finder lige den bryllupslokation, som I har drømt om, her på something-blue.dk.

Gratis guide

Ja mange tak, tryk her

Something Blue logo