Selvforkælelse: 10 trendy hoteller i København med badekar eller swimmingpool

Selvforkælelse: 10 trendy hoteller i København med badekar eller swimmingpool

Hop en tur i den Villas opvarmede pool, tag på trope-ophold hos Manon Les Suites eller slap af i et luksus-badekar på Nobis Hotel. Mulighederne for selvforkælelse i hovedstaden er mange. Vi har samlet 10 hoteller med mulighed for selvforkælelse, velvære og en dukkert.

Leder du efter det rigtige hotel i hovedstaden til lidt forårsforkælelse? Vi har samlet 10 hotellet her, som alle byder på enten afslapning i badekar eller et dyp i poolen. Måske kan hotellerne også inspirere dig til, hvor du skal holde dit næste arrangement. Find flere festlokaler i København via søgefunktionen under 'Festlokaler'.

Hotel Ottilia

I Carlsberg Byen finder du Hotel Ottilia, der i bryggeriets gamle bygninger toner sig frem med en urban og industriel vibe. Nyd en drink i solnedgangen på tagterrassen eller find vej til afslapning i de termiske bade hos nærliggende AIRE Copenhagen.

Læs mere om Hotel Ottilia her.

Manon les Suites

Det unikke hotel er en del af Guldsmedens hotels og består bl.a. af en udsøgt rooftopbar med kig til byens tårne og tage. Stedets helt store trækplaster er dog den opvarmede atriumgård. Herfra kan du drømme dig væk til varmere himmelstrøg, når du slænger dig i poolen omgivet af tropeplanter.

Læs mere om Manon les Suites her. 

Ascot hotel

Stilsikre Ascot Hotel ligger i hjertet af København.

Hotellet byder på 144 lækre og luksuriøse værelser, der er indrettet elegant med respekt for stedets gamle detaljer og atmosfære. Nyd en drink foran pejsen nede i lobbyen eller tag fx et varmt karbad på double superior deluxe værelset.

Læs mere om Ascot Hotel her. 

Nobis Hotel

Værelserne er indrettet i en gennemført skandinavisk designstil. Forkæl dig selv i The Junior Suite med et badeværelse, der er beklædt med marmor fra gulv til loft – få velvære i det fritstående karbad.

Læs mere om Nobis Hotel her.

Hotel SP34

Overnat på det smukke hotel SP34, som er placeret i hjertet af hovedstaden. Nyd den økologiske morgenmad i sengen og hop derefter i karbadet i Junior Suiten. Du kan også gå all-in og booke penthouse suiten, hvor du fra den udsøgte terrasse kan nyde udsigten til indre bys tårne og tage.

Læs mere om Hotel SP34 her. 

Nyhavn 71

Hotel Nyhavn 71 ligger på kanten af Københavns Havn med udsigt til de farverige bygninger i Nyhavn på den ene side og havnens blå liv på den anden. Efter en dag rundt i byens gader kan du med fordel trække dig væk fra byens summen og tanke op med selvforkælelse i junior suiten med et karbad og produkter fra Karmameju. Værelserne er elegante og med kig til de gamle solide træbjælker i loftet.

Læs mere om Nyhavn 71 her.

Nimb Hotel

Hvis du ønsker eventyr og luksus, skal du indlogere dig på Nimb Hotel i København. Fra hotellet er der udsigt over byen og direkte adgang til en gåtur i Tivoli. Tag turen op på Nimb Roof og dyp dig i den smukke, opvarmede pool, som er byttet i italienske mosaiksten.

Læs mere om Nimb Hotel her. 

Villa Hotel

Villa Hotel er et af de nye skud på stammen over luksuriøse Københavnerhoteller. Stedet har allerede opnået stor popularitet. Måske på grund af de stilsikre værelser, den summende lobby under den store glas-hvælving eller den overdådige opvarmede pool på toppen? Uanset hvad der tiltrækker dig, så er Villa Hotel en oplagt kandidat til din forårsforkælelse.  

Læs mere om Villa Copenhagen her.

Coco Hotel

Coco Hotel er et boutique hotel med en moderne og urban vibe midt i Vesterbros myldrende liv. Sollyset bader hotellets fine værelser, der har udsigt til en skøn gård, hvor der er mulighed for udeservering og afslapning. Hop i karbad på et af hotellets suiter eller nyd en drink på hotellets velindrettede restaurant.

Læs mere om Coco Hotel her. 

Thekrane

Få rå, unik og eksklusiv oplevelse på hotellet Thekrane i Nordhavn. Hotellet ligger placeret oppe i en tidligere kulkran med panoramaudsigt til himmel og hav. Nyd de enkle og industrielle rammer på værelset eller få find luksus på hotellets spaafdeling, som er drevet af Amazing Space fra d’Angleterre.

Læs mere om Thekrane her.