Om os

Om os

DANMARKS SMUKKESTE FESTLOKALER SAMLET ET STED!

Something old, something new, something borrowed and…

Hos Something Blue har vi samlet mere end 200 af landets fedeste festlokaler. Uanset om du drømmer om den storslåede, rustikke, idylliske eller urbane fest, så får du overblikket lige her på vores hjemmeside.

Idéen til Something Blue opstod i 2017, da co-founder Kasper friede til Mie. Jagten på det helt rigtige festlokale blev igangsat med intense og langsommelige Google-søgninger. Den proces sparer vi dig for! Med Something Blue har du mulighed for at søge efter præcis den stil, geografiske placering og atmosfære, som du drømmer om til din fest.

Du kan også gemme dine favoritsteder ved at trykke på stjernen øverst til højre eller få inspiration til din fest i vores blogunivers.

Rigtig god fornøjelse med planlægningen!

HOLDET BAG

KASPER FUGLSANG

Univers-ninja og programmør

”Det er enormt fedt at kunne lave en side, der er lækker og brugervenlig. Jeg nørder konstant vores produkt for at gøre det endnu bedre.”

I 2017 stod jeg i den lykkelige situation, at jeg havde friet til min kæreste. I tiden efterfølgende brugte vi desværre meget tid på at trevle internettet igennem for at finde det helt perfekte sted til at fejre vores kærlighed. Det var her, at idéen til Something Blue begyndte at tage form.

kasper@something-blue.dk

RASMUS FISKER

Lokations-detektiv og UX’er

"Jeg elsker at skabe den gode brugeroplevelse og at tænke innovativt. Med Something Blue har jeg fået muligheden for at sætte mine kreative idéer fri.”

Sidste år var jeg til tre bryllupper. Unikke og charmerende på hver deres måde, men alle brudepar havde samme anke: Det var uoverskueligt at finde et festlokale. Det problem løser vi med Something Blue, og vi kan se, at mange brudepar får stor gavn af vores service. 

rasmus@something-blue.dk

KATJA BEAULA

SoMe-haj og kommunikatør

”Something Blue skal emme af kvalitet og æstetik. Det er derfor vigtigt for mig at fange præcis dén detalje i formidlingen, som gør, at vi skaber rammerne for en god oplevelse på vores platforme.”

Der findes vildt mange skønne festlokaler overalt i landet, men det er drønsvært at finde frem til dem via de traditionelle kanaler. Derfor synes jeg – helt beskedent - at Something Blue er en fantastisk idé, der opfylder et behov hos alle, der skal planlægge en fest.

katja@something-blue.dk

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG!

Har vi misset et unikt sted eller ønsker du at lave et samarbejde med os? Så ring eller skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

E-mail: kontakt@something-blue.dk

Telefon: +45 4232 3000

Facebook
Instagram