Her kan du lære mere om os og konceptet bag Something-BlueOM OS

Idéen til Something Blue opstod allerede tilbage i 2017, hvor Kasper havde friet til Mie, og bryllupsplanlægningen straks gik i gang. Efter lang tids research fik de googlet sig frem til det helt rigtige sted at holde deres fest, men de ville ønske, at de dengang havde haft en nemmere måde at finde informationerne på.

Målet med Something Blue har derfor fra første færd været at tilbyde danskerne én hjemmeside, hvor de kan finde inspiration til steder at afholde bryllupsfesten.

På Something Blue kan I gå på opdagelse i mange spændende bryllupslokaler, som spænder bredt over både forskellige stilarter og geografisk placering i landet. Så uanset om I er til det rå, det stilfulde eller det storslåede, skulle der gerne være en lokation for lige netop jer.

Vi håber, at vi med Something Blue har udviklet et produkt, der kan gøre det nemmere for gifteklare (ja, og andre nysgerrige) at planlægge den store dag!

INSPIRATION

I vores blogunivers kan du finde inspiration til dit kommende bryllup. Vi skriver om bryllupssteder, nyeste trends, brudekjoler, borddækning – og alt hvad der ellers hører til af konfetti og glimmer til kærlighedsfesten.

Læs mere her!

FIND OG GEM

Med find og gem-funktionen har I mulighed for at gemme jeres favoritsteder. Klik på det blå hjerte, når I falder over et sted, der falder i din smag. Øverst til højre ligger dine favoritter klar, så du altid kan vende tilbage til dem, mens du er på siden.

Læs mere her!

KONTAKT OS

Har vi misset en unik bryllupslokation, kunne du tænke dig at samarbejde med os eller har du gode idéer til, hvordan vi kan gøre Something Blue endnu bedre? Så tøv ikke med at kontakte os!

E-mail: kontakt@something-blue.dk

Telefon: +45 4232 3000

FACEBOOK

INSTAGRAM

HOLDET BAG

KASPER FUGLSANG

Univers ninja

Forrige år stod jeg i den lykkelige situation, at jeg havde friet til min kæreste. I tiden efterfølgende brugte vi desværre uanet tid på at trevle internettet igennem for at finde det helt perfekte sted til at fejre vores kærlighed. Det var her, at idéen til something blue begyndte at tage form. Til daglig arbejder jeg med programmering. Jeg elsker at nørde for at skabe det helt rigtige produkt, og derfor var det oplagt for mig at arbejde med Something Blue.

RASMUS FISKER

Lokations-detektiv

Sidste år var jeg til tre bryllupper. Alle unikke og charmerende på hver deres måde, men alle brudepar havde samme anke: Det var næsten uoverskueligt at planlægge brylluppet. Som tidligere selvstændig har jeg før arbejdet med unikke online services, og jeg brænder for at skabe den gode brugeroplevelse. Med Something Blue har jeg endnu engang fået muligheden for at tænke innovativt og sætte mine kreative idéer fri.

SAMARBEJDSPARTNERE

Vi er stolte over, at samarbejde med nogle af landets bedste bryllupsplanlæggere. Find dem lige her:

NORDIC PLANNERS:

Louise og Maria har i deres fælles passion for bryllupper stiftet NordicPlanners, som hjælper med planlægning, koordinering og ja alt vedrørende et bryllup. NordicPlanners er stiftet i 2019 og har siden start haft rygende succes med at hjælpe bryllupspar med at få deres bryllup til at blive helt fantastisk. Maria og Louise er her på Something-Blue vores bryllupsexpert. De står for bloggen og fortæller om de forskellige lokationer. Desuden er det lavet rigtig nemt, at kontakt dem og sende de lokationer, som du har opsamlet som inspiration og sende til dem for at kunne få rådgivnin, hjælp eller inputs til netop dit bryllup. Du kan finde meget mere om dem lige her.

Gratis guide

Ja mange tak, tryk her

Something Blue logo