Havnens Gourmet - Et forsamlingshus-koncept anno 2020

Havnens Gourmet

/

Restauranter & Caféer

Havnens Gourmet i Odense tilbyder gourmet mad i idylliske omgivelser. Fra de fine selskabslokaler er det muligt at træde direkte ud på græs i restaurantens grønne have. Havnens Gourmet har 18 års erfaring og tilbyder hjælp til planlægning af alt fra bryllupsmenu og udsmykning til borddækning og servering.

Antal personer: 10 - 240
Find os her
Faciliteter
Catering via lokation
Medbring egen catering

Havnens Gourmet

Med gourmetmad og nærvær driver Havnens Gourmet på Fyn et moderne forsamlingshus anno 2020.
Vi har mødt indehaver Merete Hansen til en snak om, hvad stedet kan tilbyde vordende brudepar.  

Foto: Havnens Gourmet

Foto: Havnens Gourmet

God mad. Fleksibilitet. Nærvær.

Det er grundpillerne hos Havnenes Gourmet, der siden 1998 har hjulpet brudepar med at få de helt rigtige rammer og ønsker opfyldt til den store dag. Havnens Gourmet har, som navnet indikerer, rykket sig fra Odense Havn og ud i skønne landlige omgivelser kun fem kilometer fra Odense centrum – det gode renommé og gæsterne er fulgt med. I dag kan man afholde alt fra den lille intime fest til det helt store gilde. Med stedets tre forskellige selskabslokaler kan festen nemlig bestå af et bredt spænd mellem 15-200 mennesker.

Stedets to koncepter

Havnens Gourmet tilbyder to forskellige koncepter. Som et af de få steder tilbage i Danmark tilbyder Havnens Gourmetet forsamlingshuskoncept, som ganske enkelt går ud på, at man som brudepar kan få lige præcis den fest, som man selv ønsker det ved selv at medbringe ting til festen. En anden mulighed er at købe Havnens Gourmets all inclusive-koncept, hvor stedet sørger for alt. Læs mere om de to koncepter nedenfor.

Forsamlingshuskoncept

Indehaver Merete Hansen, som har drevet stedet i 21 år, gør en dyd ud af de gamle traditioner. Med forsamlingshuskonceptet står Havnens Gourmet for mad, kaffe og personale, mens man selv har mulighed for at tage alt andet med, dvs. vin, øl, vand, servietter, duge, egen pynt mv.

 

All inclusive

Man kan også vælge at læne sig tilbage og lade Havnens Gourmet stå for alt med deres all inclusive-pakke, som indebærer opdækning, pynt, velkomst, mad, vand, vin, øl, kaffe, lokaleleje og personale i 8 timer. Hertil kan man tilkøbe natmad, spiritus og ekstra timer. 

Begge løsninger er gode på hver sin måde, fremhæver Merete. Konceptet om selv at tage ting med giver en stor fleksibilitet og mange muligheder. Det er populært at sætte sit eget præg på festen og giver stor kreativ frihed til de par, der vælger det. Omvendt står Havnens Gourmet også mere end gerne til rådighed for de par, der ønsker at få skræddersyet en begivenhed, hvor alt er på plads fra starten.

Udendørs vielse

Havnens Gourmet ligger I naturskønne omgivelser, som giver mulighed for en smuk udendørs vielse, hvis man ønsker dette. 

Nærhed og relationer

I 2019 havde stedet rekordmange bryllupper. Det er særligt de stærke relationer og den store nærhed, der følger brudeparrene helt til dørs.

”Brudeparrene siger, at de føler sig godt taget af. Nogle af dem omtaler mig endda som deres mor,” lyder det grinende fra stedets indehaver, Merete Hansen, der yder rådgivning og vejledning til parrene inden en store dag.

For mange er brylluppet den første store fest, som et par skal prøve at afholde. Derfor gør Merete Hansen noget særligt ud af at skabe den gode relation og forbindelse. Ofte får hun gæsternes fortællinger med på vejen, som giver hende endnu bedre forudsætninger for at guide dem rigtigt.

”Jeg tager hånd om dem og spørger ind til deres interesser.  Det er så vigtigt for mig, at vi har det godt med folk. Derfor arbejder jeg ud fra en nærværende og omsorgsfuld tilgang,” tilføjer hun.

Lokalerne

Havnens gourmet byder op til fest i tre selskabslokaler.
Med en dejlig og
stor have udenfor og hver sin terrasse til alle lokalerne,
kan gæsterne bevæge sig frit mellem indendørs og udendørs hygge.

 

1. HVID STUE

I Hvid Stue er det oplagte valg, hvis man vil afholde en mellemstor og afslappet fest. I stuen er der plads til 54 gæster, som

2. HAVESTUEN

Havestuen er stedets smukkeste lokale, der med sine panoramavinduer skaber en lys og lækker atmosfære. Fra havestuen kan man træde direkte ud i haven og nyde en solstråle og et koldt glas hvidvin.

3. SALEN

Salen er stedets absolutte største lokale, som kan rumme helt op til 100 mennesker. Hvis man har brug for en endnu større fest, kan havestuen og salen slås sammen og danne rammerne om en fest med op mod 200 gæster.

Gourmet fra nær og fjern

Maden er international - men råvarerne er fynske.

Når det kommer til maden, er den tætte kontakt også vigtig for Havnens Gourmet. Stedet samarbejder med lokale herregårde på Fyn, som leverer gode danske råvarer til menuerne, som både er dansk og fransk-inspireret mad.

Klimavenlighed og bæredygtighed er ligeledes blevet et fokuspunkt for den ellers traditionelle virksomhed.

Med brugen af lokale produkter og friske råvarer, der er i sæson, forsøger stedet at opfylde deres egne ambitioner om at indkøbe produkter, der er højest 100 kilometer væk.

De samarbejder også med frisører, konditorer, blomsterhandler og en masse andre lokale virksomheder.

”Vi vil gerne blive endnu dygtigere og være mere opdaterede på det her område. Men uanset hvad, sikrer vi hele tiden høj kvalitet og tager hensyn til gæsternes ønsker,” lyder det fra Merete Hansen.

Fleksibilitet og familievenligt

Der er intet sluttidspunkt for en fest hos Havnens Gourmet. Her kan festen varer lige indtil solen står op over markerne. På de store udendørs græsarealer er der plads til sjov og underholdning for hele familien.

De hyggelige og landlige omgivelser indbyder samtidig til overnatning. Her har stedet en hotelaftale med en lokal samarbejdspartner, hvor gæsterne kan blive hentet og bragt i busser – nemmere bliver det ikke!

Havnens Gourmet tilbyder også:

·         Spil til haven

·         En boldbane

·         En multibane

·         Stor parkeringsplads

·         Og meget andet...

Kontakt Havnens Gourmet

Lokalernes placering midt på Fyn giver rigtig gode muligheder
for at samle familie og venner fra Fyn, Jylland og Sjælland.

Adresse:

Ryttervejen 19
5240 Odense NØ

Kontaktinformationer:

Havnens Gourmet blev interviewet af Something Blue i januar 2020.

Del historien: 

Minder om

Andre bryllupslokationer som minder om denne

I nærheden

Andre bryllupslokationer som er i nærheden af denne lokation