Selskabslokaler med atmosfære

Bryllup på slot eller gård

Hvis I er på udkig efter et ekstravagant bryllup, hvor rammerne skal være ekstra herskabelige, så vil I finde det oplagt med et bryllup på et af Danmarks unikke gårde eller slotte. Dette vil ikke være et traditionelt selskabslokale, I vil få en ganske unik bryllupslokation, som de færrest får lov til at opleve. 

Slotte og gårde på Sjælland

Slotte og gårde på Fyn

Slotte og gårde i Jylland

 

 

 

Rosenholm Slot i Midtjylland

Rosenholm Slot i Midtjylland

Langhoff & Juul i Aarhus

Langhoff & Juul i Aarhus

Bryllup på restaurant og café

Hvis I gerne vil holde jeres bryllup mere intimt og for de nærmeste, er et bryllup på en restaurant eller café en oplagt muligt. Disse selskabslokaler tilbyder ofte en ganske lækker gourmet menu og god betjening. Danmark har en masse gode restauranter og cafeer i hele landet. 

Restaurant og Café bryllup på Sjælland

Restaurant og Café bryllup på Fyn

Restaurant og Café bryllup i Jylland

 

Bryllup på hotel og kro

Gør det helt intimt med familie og venner på et af landets hoteller eller kroer. Her er der rig mulighed for, at jeres gæster kan overnatte eller nattens fest og grin. Det kan kun anbefales at give mulighed for overnatning, for det giver en langt mere afslappet atmosfære blandt jeres gæster - de kan slappe mere af, og det samme kan I. 

Og når I vågner op sammen dagen efter, så mødes I med alle de skønneste mennesker til en omgang morgenmad, og måske lidt ondt i håret. Men skidt pyt - der bliver taget godt af jer på disse hoteller og kroer rundt om i landet. 

Hotel og kro-bryllup på Sjælland

Hotel og kro-bryllup på Fyn

Hotel og kro-bryllup i Jylland

 

 

 

Schackenborg Slotskro i Sønderjylland

Schackenborg Slotskro i Sønderjylland

H15 i København

H15 i København

Bryllup i lokale eller hal

Hvis I ridder med på bølgen af DIY (Do It Yorself) er det oplagt at finde et velegnet lokale, og herefter stå for al planlægning selv. Mad, opdækningen, pynt, borddækning, musik osv. osv. osv. Der er rigeligt at tage fat på, når I selv vil udsmykke selskabslokalet. 

På Something Blue har vi kun medtaget de lokaler, som vi mener er unikke og har mere charme end gængse forsamlingshuse - så udforsk disse smukke lokaler lige her. 

Lokaler på Sjælland

Lokaler på Fyn

Lokaler i Jylland

Andre læste også

Gratis guide

Ja mange tak, tryk her

Something Blue logo