København - Bryllupslokaler med overnatning

Har I ikke lyst til at sende dine bryllupsgæster hjem efter festen? Så er bryllupssteder med mulighed for overnatning måske det rigtige valg for jer. Flere steder tilbyder pakkeløsninger, hvor overnatning og morgenmad er en del af gildet. Det giver jer en unik mulighed for at forlænge brylluppet og få endnu flere fantastiske minder med hjem.
Vi har samlet fire smukke steder i og omkring København, hvor I og jeres gæster roligt kan gå til køjs efter festlighederne. Læs med her!

JOSTY

HORNBÆKHUS

BADEHOTEL SØFRYD 

KOKKEDAL SLOT

JOSTY på Frederiksberg 

Er I på udkig efter et af Københavns mest historiske hotelrestauranter, så er JOSTY i toppen af listen. Den royale stemning, som emmer ud af JOSTY's festlokaler, bærer ikke mindst præg af, at Frederik d. IV benyttede de tidligste bygninger som te-hus. Dét kan da noget!

JOSTY er perfekt til det mindre selskab eller til en udvalgt skare af sovende gæster, da stedet kun har 6 værelser til overnatning. 

I oktober 2020 er værelsesprisen DKK 1.000 per værelse. 

LÆS MERE HER

Hornbækhus i Hornbæk

Hos Hornbækhus finder I en ganske unik feel og stemning! Indretningsfirmet EEN har udsmykket dette fantastiske sted med farver og varme, som gør at skuldrene sænker sig, så snart man træder indenfor. Hornbækhus har hele 51 værelser i en kombination af enkeltværelser, dobbeltværelse og suiter. Så her kan I få den klassiske bryllupssuite, hvis I ønsker det. Ingen af værelserne har TV, så man 'tvinges' til at være til stede i nuet. Flere af værelserne har tilmed enten direkte udgang til haven eller balkon med skøn udsigt.  

I oktober 2020 er værelsesprisen DKK 1.200 - 2.200 afhængig af periode og størrelsen. 

LÆS MERE HER

Badehotel Søfryd i Jyllinge

Søfryd Badehotel i Jyllinge skaber med den fantastiske udsigt over Roskilde Fjord en luksuriøs og lækker ferie-vibe. 
Hotellet har 28 hyggelige værelser, der er enten enkelt- og dobbeltværelser. Badehotel Søfryd baserer sig på gamle traditioner og ved, hvordan en samlet fest skal arrangeres. Stedet tilbyder en solid helhedsoplevelse bygget på erfaringer tilbage fra 1906. 

I oktober 2020 er værelsesprisen ikke oplyst på hjemmesiden. Så giv dem et kald. 

LÆS MERE HER

Kokkedal Slot i Hørsholm

Hvis I gerne vil forkæle jeres gæster med overdådig idyl, er Kokkedal Slot en unik mulighed. Slottet tilbyder adskillige suiter i 4 størrelser (Junior, Executive, Deluxe & Superior) og derudover almindelige værelser. Værelserne er moderne, klassiske og stilfulde, og stedet tilbyder selvfølgelig også mulighed for, at brudeparret overnatter i en bryllupssuite efter eget valg. Vælg stedet, hvis I og jeres gæster skal overnatte i herskabelige omgivelser - på et slot! 

I oktober 2020 er værelsesprisen DKK 1.100 - 6.100 per værelse. 

LÆS MERE HER

... og alle de andre steder, som også tilbyder overnatning...

Følg linket her, og se alle de andre bryllupslokationer, som tilbyder overnatning i og omkring København. 

SE DEM ALLE HER

Andre læste også

Gratis guide

Ja mange tak, tryk her

Something Blue logo