Bryllup- og selskabslokaler med charme

 

Bryllup med spa & wellness

Når lyden af klingende glas, dansetrin på dansegulvet og latter har lagt sig efter en fantastisk bryllupsnat, så vågner I op i disse unikke selskabslokaler, der kan forkæle jer en lille smule mere end alle de andre. Something Blue har samlet de bedste selskabslokaler og bryllupslokationer til jeres bryllup, som også tilbyder at I kan nyde hinanden i spa og wellness dagen derpå - og hvem ved, måske også dagen inden. Find disse ganske smukke og unikke selskabslokaler lige her: 

 

Selskabslokaler med spa og wellness på Sjælland

Selskabslokaler med spa og wellness på Fyn

Selskabslokaler med spa og wellness i Jylland

Charlottehaven i København

Charlottehaven i København

Bryllup med overnatning

Hvis I drømmer om at bryllupsfesten skal være så afslappende som muligt, kan det være en god ide at overveje muligheden for overnatning. Mange af vores selskabslokaler giver jeres bryllupsgæster mulighed for at overnatte på bryllupslokationen eller lige i nærheden af selskabslokalet. 

Vågn op med jeres dejlige bryllupsgæster og nyd morgenmaden sammen, snak om bryllupsfestens begivenheder, talerne, de sjove indlæg og alt det, som gør, at I aldrig glemmer denne dag. 

Selskabslokaler med overnatning på Sjælland

Selskabslokaler med overnatning på Fyn

Selskabslokaler med overnatning i Jylland

Helenekilde Badehotel i Nordsjælland

Helenekilde Badehotel i Nordsjælland

Sonnerupgaard Gods på Sjælland

Sonnerupgaard Gods på Sjælland

Bryllup med jeres gæster

Jeres bryllupsdag skal være fyldt med de mennesker, som betyder mest for jer. Om det så er 20 eller 150 bryllupsgæster så finder I det selskabslokale, som giver plads til jer alle sammen. Om det skal være bryllup på en restaurant, i en lade, på et slot eller intimt på et lille hotel, så får I ikke et bedre overblik over bryllup- og selskabslokaler i hele Danmark end her. 

 

Selskabslokaler med plads til 50

Selskabslokaler med plads til 100

Selskabslokaler med plads til 150

Brøndsalen på Frederiksberg

Brøndsalen på Frederiksberg

Bryllup med catering

Intet bryllup uden at smagsløgene forkæles! I kan være sikre på, at en udsøgt smagsoplevelse giver jeres bryllupsfest et ekstra løft. Den perfekte  sammensatte menu vil tage jeres gæster ud på en gastronomisk smagsoplevelse, der kombineret med vin og øl, gør at bryllupsgæsterne føler sig endnu mere tilpas. Lad jer inspirere af selskabslokalets anbefalinger, og strøg jeres eget personlige touch ud over det hele. 

Selskabslokaler med catering på Sjælland

Selskabslokaler med catering på Fyn

Selskabslokaler med catering i Jylland

 

Bryllup DIY

Hvis I gerne vil stå for det meste selv, så er der rig mulighed for det. Det er mere og mere populært i 2020 med såkalde DIY bryllup - Do It Yourself. 

Det betyder i bund og grund blot, at I står for det meste selv.  Selskabslokalet, catering i form af mad og drikkelse, pynt og hele rammen omkring jeres bryllup. Det giver jer alle muligheder for, at få brylluppet ligesom I ønsker. Start med at finde rene lokaler eller haller her: 

Selskabslokaler på Sjælland

Selskabslokaler på Fyn

Selskabslokaler i Jylland

Allegården på Fyn

Allegården på Fyn

Bryllup med egen kok

Hvis I gerne vil have mulighed for at medbringe jeres egen kok, mad eller drikkelse, så er der rig mulighed for det mange steder i landet. Disse selskabslokaler giver jer mulighed for at medbringe jeres egen catering til brylluppet. 

Det giver mange fordele: I kan nedbringe prisen per kuvert (som i snit ligger på 1.000 DKK, når catering er med), I kan medbringe jeres egen kok og få maden præcis som I ønsker og I kan medbringe den drikkelse I synes allebedst om. 

Find de selskabslokaler, som giver jer disse muligheder her: 

Selskabslokaler med egen catering på Sjælland

Selskabslokaler med egen catering på Fyn

Selskabslokaler med egen catering i Jylland

 

Edelsminde Gods i Svendborg

Edelsminde Gods i Svendborg

Andre læste også

Gratis guide

Ja mange tak, tryk her

Something Blue logo