5 STEDER TIL DET RUSTIKKE BRYLLUP I KØBENHAVN

København har mange smukke og rustikke steder at holde bryllup. Vi har plukket 5 ud, som vi synes er ekstra lækre.

LOKOMOTIVVÆRKSTEDET

Det gamle lokomotivværksted i Sydhavnen er en unik og rå bryllupslokation.
De store gulv-til-loft-vinduer og tagvinduer understreger en majestætisk arkitektur, der forener det moderne og det traditionelle. Som en ekstra krølle på halen kan jeres gæster blive transporteret direkte til stedet i gamle veterantoge – det er da ret blæret, ikke?

H15

H15 ligger i hjertet af Vesterbro i Kødbyen, og stedet er allerede yderst populært med deres lækre café og restaurant.  Og der er noget om hypen, for de charmerende lokaler er perfekte til det afslappede bryllup, der skal være uprætentiøs og løssluppent. Og så gør det jo intet, at det pulserende liv fra de omkringliggende barer og restauranter skaber feststemningen natten lang.

PAKHUS 11

Hold en unik fest i Nordhavnen i Pakhus11’s fine lokaler. Skræddersy jeres aften i de fredede lokaler, der emmer af historie og sjæl. Med de originale kraner hængende i loftet og med udsigt til Frihavnen, er de første skridt til en urban og anderledes fest taget.

DEN GRÅ KØDBY 5E

Til det intime by-bryllup er 5e’s gamle slagtestald et godt bud. I lokalet i Den Grå Kødby på Vesterbro er rammerne i det lille forsamlingshus uformelle og rå. Skab en stemningsfuld aften, hvor nærværet med jeres nærmeste venner og familie er i centrum.

PLADEVÆRKSTEDET

På Refshaleøen finder man de gamle fabrikslokaler fra 30’erne, der med de rustikke rammer sætter en uhøjtidelig og uformel stemning for festen. Pladeværkstedets selskabslokaler er omgivet af grønne træer og Københavns Havn bare 50 meter væk. Alt i alt er Pladeværkstedet urbant og instavenligt – what’s not to like?

Andre læste også

Gratis guide

Ja mange tak, tryk her

Something Blue logo